Wilt u een kantoorinrichting die

bijdraagt aan bedrijfsprocessen? 

Wij zijn de specialisten in kantoorlogistiek en werkplekzier

De uitvinder van "kantoorlogistiek"

Mijn naam is Patrick van den Elzen. Ondernemer, adviseur en eigenaar van Slimkantoorinrichten en een aantal webshops in kantoormeubilair.

Al jaren hou ik me bezig met het inrichten van werkomgevingen die bijdragen aan de bedrijfsprocessen. Want in de woorden werkomgeving en  werkplek zit het woord "werk". Dat betekent dus dat er wel gewerkt moet worden. En dan bij voorkeur efficiënt, gezond en plezierig.

Ik hou me bezig met kantoorlogistiek. Dat beteken dat wij kantoren inrichten en vormgeven  op basis van een bedrijfskundige en logistieke benadering.


 En ja.. uiteindelijk zorgen we dat het er mooi uitziet, maar de basis is dat uw kantoorinrichting uw bedrijfsprocessen moet ondersteunen.

Voor ondernemers, directies en facilitair- en HR managers ben ik het aanspreekpunt  op basis van ons kantoorlogistiek concept.

In een persoonlijk gesprek vertel ik er u graag meer over. 


null


Slimkantoorinrichten referentie Buisklem

Slimkantoorinrichten heeft Buisklem uitstekend geholpen om verschillende ruimtes opnieuw in te richten.

De nieuwe meubels en lay-out zorgen voor een moderne uitstraling en prettige werkomgeving. Het creatieve proces met Patrick was leuk en leerzaam, door het toepassen van de juiste oplossingen.


De kantoorruimtes zijn praktisch ingericht en met aandacht voor het welzijn van het personeel. De zit/sta bureaus zien er super uit en er wordt dankbaar gebruik van gemaakt. Ook de kantine heeft een frisse uitstraling en kan ook gebruikt worden als vergaderruimte. 


Voor iedereen die op zoek is naar partner die meedenkt en een prima prijs/kwaliteitsverhouding biedt adviseer ik Slimkantoorinrichten.nl dan ook absoluut aan!

Johnny van Esch - General Manager at Buisklem

Wilt u ook een....

Efficiënte inrichting

Een kantoorinrichting op basis van uw werkprocessen.

Gezonde werkomgeving

Wilt u ook een gezonde werkomgeving voor uw medewerkers? 

Plezierige werkplek

Wilt u een werkplek waar medewerkers zich plezierig voelen?

Meubels die bij u passen

Een werkomgeving die er ook nog eens mooi uitziet?

Plan nu een vrijblijvende afspraak in.

Bent u van plan om met de kantoorinrichting aan  de slag te gaan en bent u  benieuwd hoe wij daar bij kunnen helpen? Geef dan uw naam en nummer en dan bellen wij u.
No opt-in form has been selected